Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді триває ремонт вулиці Перемоги

В Ужгороді триває ремонт вулиці Перемоги
Як проходить капітальний ремонт вулиці Перемоги в Ужгороді, оглядав сьогодні міський голова Богдан Андріїв. Роботи масштабні, зараз працівники підрядної організації роблять траншеї, влаштовують підсипку під труби, прокладають труби та влаштовують бетонні лотки, встановлюють бордюри, облаштовують вуличну зливову каналізацію.

Як ми вже повідомляли, наразі триває перший етап робіт – на ділянці дороги від вулиці Чорновола до заїзду до супермаркету “Велмарт”, проїзд тут перекрито. Наступний етап капремонту – від заїзду до “Велмарту” і до перехрестя вул. Легоцького.

Про це повідомляють в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
ХХХ 31 серпня 2017 15:36
Не нравится 0 Нравится
Не знаю, кому як, а протягом серпня доводилось декілька раз мати честь їхати через двори і звістно цікавило,як проходять роботи по головній вулиці. І диво, жодного разу не було ані душі (час приблизно між 11.00-11.30). Цікаво як планували організувати рух з 1 вересня, коли кількість авто зранку збільшується. Лише можу поспівчувати всім мешканцям прилеглих будинків, які опиняться заручниками корок в узьких дворах разом зі своїми дітьми! А кінця робіт ще і приблизно не видно, а ще осінь приносить сюрпризи у вигляді дощу! Ну,як завжди, серпень -проспали, а вересень - не встигли!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: