Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічого святого: на Перечинщині з храму викрали сейф із чималою сумою

Нічого святого: на Перечинщині з храму викрали сейф із чималою сумою
Про пограбування сільської церкви повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області. Перечинські правоохоронці затримали підозрюваного у крадіжці церковних атрибутів з храму у селі Мокра.

За фактом викрадення церковного інвентаря з храму на Перечинщині поліція продовжує слідство. Наразі уже встановлено особу підозрюваного

Днями до перечинських поліцейських звернувся мешканець села Мокра. Чоловік повідомив, що з тамтешньої церкви невідомі особи викрали сейф, у якому знаходились 11 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочину, розшукала сам сейф неподалік від храму. Додатковий огляд місця події вказав на відсутність ще й церковного інвентаря – позолочених тарілочок, чаш та ложечки.

Правоохоронці, встановили, що до крадіжки може бути причетний мешканець села Тур‘я-Ремета. Підозри поліції підтвердилися, коли під час санкціонованого судом обшуку, за місцем проживання чоловіка виявили викрадені речі. Церковну утварь, а саме чаші, підсвічники, ложечки для причастя та пензлі для миропомазання, вилучили.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Наразі поліцейські здійснюють перевірку на причетність чоловіка до інших подібних злочинів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: