Вхiд на сайт
Авторизацiя

В УжНУ відтепер готуватимуть стоматологів-ортодонтів

В УжНУ відтепер готуватимуть стоматологів-ортодонтів
Рішення про створення нової спеціалізації прийняли сьогодні на засіданні Вченої ради УжНУ.

29 серпня під час засідання Вченої Ради УжНУ було підтримано рішення про відкриття нової спеціалізації та клінічної ординатури на кафедрі стоматології дитячого віку – уже з цього навчального року студенти зможуть опановувати ортодонтію.

Ортодонтія – це омріяний фах багатьох українських та зарубіжних стоматологів, тому нова спеціальність буде цікавою не лише нашим, але й іноземним студентам.

Як розповідає декан факультету Євген Костенко, попит на ортодонтичні послуги серед населення зростає, і відповідно з’являється більша кількість звернень громадян на прийом до лікаря-ортодонта – люди все частіше бажають вирівнювати зуби, виправляти прикус тощо. Нині на стоматологічному факультеті університету відкривається спеціалізація «Ортодонтія» та клінічна ординатура для вдосконалення навчального процесу, пов’язаного з випуском лікарів цього профілю. Нині на Закарпатті населення має проблеми не лише із карієсом, а й страждає через патології розвитку щелеп, тож ця спеціальність надзвичайно актуальна.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Андрій 31 серпня 2017 10:11
Не нравится 0 Нравится
стоматологів-ортодонтів?
90% будуть стоматологи-ортодокси
))
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: