Вхiд на сайт
Авторизацiя

Культура прикордонних регіонів: у Паланку відбудеться «Карпати Фест»

Культура прикордонних регіонів: у Паланку відбудеться «Карпати Фест»
Уже наступного місяця, 15-16 вересня, на території мукачівського замку «Паланок» відбудеться Міжнародний фестиваль під назвою «Карпати Фест», повідомляють у міськраді.

Фестиваль організовано Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна у рамках Дня Європейської співпраці.

Ідея фестивалю – промоція культурної спадщини прикордонних регіонів, об’єднавши танцювальні, співочі, театральні колективи, митців і ремісників з Польщі, Білорусі та України.

Також, в програмі заходу заплановано представлення кращого досвіду реалізації проектів міжнародної технічної допомоги, що фінансувалися Програмою Польща-Білорусь-Україна у 2007-2013 роках та можливості у рамках нової фінансової перспективи Програми на 2014-2020 роки.

Учасники фестивалю - представники громадських та неурядових організацій, що вже мають досвід реалізації проектів у Програмі, а також потенційні нові бенефіціари Програми.

Серед запрошених гостей заходу - представники Міністерства економічного розвитку Польщі, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, делегації Європейського Союзу в Україні, народні депутати, представники регіональної влади з території дії Програми, дипломатичного корпусу Польщі тощо.

Під час тематичних панелей учасники Фестивалю з Польщі, Білорусі та України матимуть можливість обговорити спільну культурну та історичну спадщину, а також шанси для їх розвитку і промоції.

Організатори заходу обіцяють, що підготували для гостей цікаві сюрпризи, але які саме – можна буде дізнатися на самому фестивалі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: