Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи довіряють українці платіжним карткам: цікава статистика

Чи довіряють українці платіжним карткам: цікава статистика


Українці продовжують активно користуватися платіжними картками для здійснення безготівкових розрахунків. Про це повідомляє прес-служба Національного банку України (НБУ).

За результатами першого півріччя 2017 року частка безготівкових розрахунків в загальному обсязі операцій з використанням платіжних карток в Україні становила 38,1%, збільшившись з початку року майже на 3% (як за кількістю, так і за обсягом).

Загальна кількість операцій з використанням платіжних карток, випущених українськими банками, за перше півріччя 2017 року становила 1,43 млрд шт., а їх обсяг – понад 908 млрд грн, порівняно з першим півріччям 2016 року ці показники зросли відповідно на 23% і 28 %.

При цьому спостерігається стійке зростання саме безготівкових розрахунків – за кількістю операцій на 30% і за обсягом 40% порівняно з аналогічним періодом 2016 року.

Чи довіряють українці платіжним карткам: цікава статистика


Зростає кількість таких операцій і на Закарпатті. Так протягом І півріччя 2017 року надходження на карткові рахунки закарпатського КОМІНВЕСТБАНКУ зросли, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 20 млн. гривень.
Своїм клієнтам банк пропонує широкий вибір та зручну інфраструктуру надання послуг. Кожен може обрати для себе потрібний формат платіжної картки: приватна, соціальна чи пенсійна, депозитна, чи актуальна новинка – інтернет-картка для надійних та безпечних методів оплати товарів та послуг в глобальній мережі інтернет.

Окрім того, для зручності використання карток в області діє й розвинута мережа банкоматів «КОМІНВЕСТБАНКУ».

Детальну інформацію Ви можете отримати на сайті «КОМІНВЕСТБАНКУ», або ж звернувшись до найближчого відділення банку у вашому регіоні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: