Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські слідчі оголосили про підозру чоловікові, котрий зберігав наркотики

Ужгородські слідчі оголосили про підозру чоловікові, котрий зберігав наркотики
Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали розслідування за фактом незаконного зберігання наркотиків місцевим мешканцем. Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України

В Ужгороді під час поверхневого огляду місцевого мешканця дільничний інспектор поліції знайшов у чоловіка речовини, схожі на наркотичні.

Як з’ясували слідчі, при собі в ужгородця було 13 згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на метамфетамін. Наразі речовину направлено на експертизу.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб чи особою, яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтями 307, 308, 310, 317 цього Кодексу, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах, – караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Слідство у справі триває, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: