Вхiд на сайт
Авторизацiя

Юнаки виманили від 70-річного мукачівця мобільний телефон і здали до ломбарду

Юнаки виманили від 70-річного мукачівця мобільний телефон і здали до ломбарду
Поліцейські Мукачева затримали двох хлопців, які ошукали пенсіонера. Двох молодиків, які виманили від 70-річного мукачівця мобільний телефон і здали до ломбарду, затримали поліцейські. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження

До чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про шахрайство. Поліцейські з’ясували, що жертвою шахраїв став пенсіонер. Чоловік розповів, що молодики, віком 19 та 24 років, попросили в нього мобільний телефон, аби здійснити дзвінок. Коли тривалий час хлопці телефон не повертали, пенсіонер звернувся за допомогою до поліцейських.

За кілька годин підозрювані були затримані. Один з них вже притягувався до кримінальної відповідальності. На момент затримання від підозрюваних мукачівців правоохоронці вилучили чек з ломбарду, до якого вони здали гаджет та картку мобільного оператора.

За фактом шахрайства слідча Мукачівського відділу поліції відкрила кримінальне провадження за част.1 ст.190 Кримінального кодексу України – Шахрайство. Тривають досудові перевірки, передає відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: