Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець обікрав родича: іршавські правоохоронці розкрили крадіжку

Закарпатець обікрав родича: іршавські правоохоронці розкрили крадіжку
У селі Великий Раковець, що на Іршавщині, чоловік викрав з будинку родича велосипед та мобільний телефон. Поліція затримала підозрюваного в скоєнні злочину, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Із заявою про крадіжку до іршавських правоохоронців звернувся житель села Великий Раковець. Заявник повідомив, що з його будинку викрали мобільний телефон та велосипед.

Працівники кримінальної поліції затримали 28-річного чоловіка, який підозрюється у скоєнні даної крадіжки. Як з'ясувалось, підозрюваний прийшов у гості до свого родича. У одній з кімнат чоловік помітив мобільний телефон, який він прихопив з собою, далі з подвір'я викрав велосипед та інше господарське майно.
Як розповідає слідчий, цей чоловік також підозрюється у скоєнні ним ряду інших крадіжок по яких наразі триває слідство.

Частина речових доказів вилучена. За фактом крадіжки слідчий Іршавського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, розслідування у цій справі триває і надалі, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: