Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Донецькій області дві жінки підірвалися на вибухівці

У Донецькій області дві жінки підірвалися на вибухівці
У контрольованому бойовиками "ДНР" місті Харцизьк підірвалися дві жінки. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

Наголошується, що дві жінки - 60 років з Донецька і 56 років "були поранені в результаті спрацьовування вибухового пристрою поблизу блокпосту ЗСУ на північ від підконтрольного уряду с. Березове (31 км на північний захід від Донецька)".

За словами медперсоналу, "жінки їхали в підконтрольні уряду райони на автобусі, і зайшли в лісосмугу поблизу блокпосту, де 56-річна жінка зачепила вибуховий пристрій, від вибуху якого вона отримала осколкові поранення ніг, тулуба, рук і голови", - зазначається у звіті

Повідомляється, що друга жінка в той час знаходилася на відстані близько 20 м від місця вибуху і отримала осколкові поранення лівої гомілки.

Медпрацівники повідомили, що військовослужбовці надали жінкам першу медичну допомогу на місці події, а потім карета швидкої допомоги доставила у лікарню. Стан обох жінок задовільний.

Джерело: Українські новини


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: