Вхiд на сайт
Авторизацiя

Антирейтинг: яка країна світу найменш популярна серед туристів

Антирейтинг: яка країна світу найменш популярна серед туристів
До країни, що очолила список, торік приїхали на відпочинок лише одна тисяча туристів.

Найбільш непопулярною країною для мандрів серед туристів з усього світу виявилася тихоокеанська держава Тувалу, розташована в Полінезії. Про таке повідомляє видання Daily Mail, посилаючись на дані Всесвітньої туристської організації (ЮНВТО).

За результатами 2016 року, Тувалу прийняла 1 тисячу зарубіжних гостей. А от серед переваг цього туристичного напряму називають лише низький рівень злочинності й терористичної загрози.

На другому місці опинилася Республіка Кірібаті, яка також знаходиться в Тихому океані (в Мікронезії і Полінезії). Торік там побували близько чотирьох тисяч туристів.

У трійці також опинилась Сан-Томе і Прінсіпі. Це острівна держава у Центральній Африці. Туди минулого року направились на відпочинок 8 тисяч осіб.

На четвертій сходинці опинилась заморська територія Великобританії - Монтсеррат із результатом у 9 тисяч відпочиваючих, а п'яте місце рейтингу отримала африканська держава Комори, передає 5 канал. Її 2016 року відвідали 24 тисячі туристів.

Крім того, до 10 найменш популярних серед туристів країн також потрапили Джібуті (Африка), Сан-Марино (Європа), Східний Тимор (Азія), Ліхтенштейн (Європа) і Сьєрра-Леоне (Африка).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: