Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаттям курсуватиме новий потяг

Закарпаттям курсуватиме новий потяг
Про це повідомив начальник департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

За його словами, щодо Закарпаття заступником директора департаменту в далекому сполученнi ПАТ "Укрзалiзниця", зокрема, було озвучено плани, що "Потяг №213 курсуватиме щодня через Самбiр -Великий Березний-Перечин (а до того - Вiнницю та Тернопiль) - й це вiдповiдь облрадi на звернення - позитивна. Ужгород-Лисичанськ - новий потяг, який незабаром курсуватиме та стане сполученням Сходу та Заходу Украïни. Наступного року №129 Ужгород-Киïв курсуватиме щодня (це той, що за 12 годин доïде з точки "У" в точку "К"). Чернiвцi-Ужгород поки що проект не дуже реальний, тому що маршрут пролягав частково рейками румунськими, якi зараз не в найкращому станi. Питання переносимо на 22.08, коли говоритимемо про Карпатську конвенцiю".

Стосовно рейсу за маршрутом Мукачево-Будапешт, то зустрiч представників УЗ з угорцями відбудеться до кінця серпня, й відтак про перспективи можна буде говорити конкретно.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: