Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названо несподівані й дуже поширені наслідки роботи в офісі

Названо несподівані й дуже поширені наслідки роботи в офісі

- Синдром зап'ястного каналу- наслідок роботи за комп'ютером. Патологія виникає, коли кисть постійно виконує згинально-розгинальні рухи, стискаючи нерв між сухожиллям і кістками зап'ястя. Головні симптоми захворювання - біль, оніміння, поколювання кисті, зниження рухливості пальців. За статистикою, тунельний синдром розвивається у кожного шостого офісного службовця.

- Синдром сухого ока уражає 20% дорослого населення України, чия робота пов'язана з комп'ютерами. Перенапруження зору і сухе повітря провокують появу печінні, відчуття чужорідного тіла або піску в очах. Крім використання крапель, зволожуючих рогівку, необхідно дотримуватися гігієни зору, регулярно відволікатися від монітора і виконувати гімнастику для очей.

- Остеохондроз. Особи, які щодня проводять по 8 годин в сидячому положенні, неминуче зіштовхуються з болями в плечах, шиї і попереку. Нерідко причиною цього дискомфорту стає остеохондроз, що руйнує суглобові хрящі і міжхребцеві диски. Про таке пише zdorovia.com.ua.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: