Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аншлаг: Тіна Кароль дасть додатковий концерт в Ужгороді

Оскільки на основний концерт вже не залишилось квитків. І це за півтора місяці до власне приїзду співачки на Закарпаття в рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому.
Аншлаг: Тіна Кароль дасть додатковий концерт в Ужгороді

Його Тіна Кароль презентувала цими днями. Називається він “Інтонації”, і складається з 13 композицій, при чому половина з них – українською мовою.З новим альбомом співачка приїде в Ужгород 6 жовтня.

Цей концерт було проанонсовано ще кілька місяців тому і заплановано на 19:00 в Закарпатському облмуздрамтеатрі, і станом на зараз на цей концерт вже нема білетів.

Відтак, організатори туру запланували ще один виступ співачки цього ж дня в Ужгороді, але раніше, на 16:00, і навіть на цей концерт уже розкуплена третина квитків. Вони коштують від 550 до 1150 гривень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: