Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уряд планує створити спеціальну структуру для закупівлі ліків

Уряд планує створити спеціальну структуру для закупівлі ліків
Україна перейде на 100% закупівлю ліків через українську структуру в 2019 році. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 23 серпня, на засіданні уряду. Про це інформує «РБК УКраїна».

«Ми повинні створити такий механізм в Україні, ми повинні мати свою систему в Україні, українську структуру, яка буде закуповувати ліки за міжнародними стандартами», – сказала в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Як повідомляється, Кабмін затвердив розпорядження про схвалення концепції реформування механізмів публічних закупівель лікарських засобів і медичних виробів, який передбачає створення функціональної та ефективної закупівельної організації.

Згідно концепції, закупівельна організація буде здійснювати публічні закупівлі лікарських засобів і медичних виробів на національному, місцевому та міжнародному рівні за принципом ефективності, прозорості і боротьби з корупцією.

За словами Супрун, організація буде створена в кілька етапів. При цьому Україна повністю перейде на закупівлю ліків через неї в 2019 році.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: