Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті трапилися 4 пожежі

За добу на Закарпатті трапилися 4 пожежі
Одна з них - в автомобілі.

Про це повідомляють закарпатські рятувальники.

22.08.2017 о 02:52 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, с. Циганівці, вул. Миру. Вогнем знищено дерев’яну надвірну споруду та тону сіна. Причина й збитки встановлюються.

22.08.2017 о 15:10 - загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: Виноградівський район, с. Черна, вул. Шевченка, б/н. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,2 Га. Причина та збитки встановлюються.

22.08.2017 о 15:44 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Рахівський район, смт В.Бичків, вул. Енергетична. Вогнем знищено 40м2 крівлі та перекриття, а також 1,5 т сіна. Причина та збитки встановлюються.

23.08.2017 о 03:13 - пожежа в автомобілі «Нива-Шевроле» за адресою: смт В.Березний, вул. Шевченка. Вогнем знищено салон та відсік двигуна автомобіля. Причина та збитки встановлюються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: