Вхiд на сайт
Авторизацiя

Танки, гармати та "Гради": окупанти б'ють з важкого озброєння

Танки, гармати та "Гради": окупанти б'ють з важкого озброєння
За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, п'ять бійців дістали поранення і травми.

На Луганському напрямку основні бойові дії розгорнулися у Попаснянському районі. Одразу кілька передових позицій українських військ було обстріляно з мінометів, бронетехніки та легкого озброєння. Українські війська активно вели вогонь у відповідь, що змусило бойовиків заспокоїтись. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На Донецькому напрямку як і раніше, дуже неспокійна обстановка біля Авдіївки та на сусідніх позиціях – від Кам’янки до Пісків. Ситуація погіршилася у другій половині дня, коли ворог застосував важке озброєння. У Кам’янці окупанти стріляли з гармат, в Авдіївці – з мінометів та установок "Град-П", в Опитному з мінометів, у Пісках – з мінометів, танка, гармат, у Невельському – з мінометів. При цьому по наших позиціях було випущено понад 130 відповідних боєприпасів – мін, снарядів та ракет. Українські війська активно вели вогонь у відповідь, що дозволило знизити інтенсивність ворожих обстрілів. Також у Луганському пізно ввечері відбулася коротка перестрілка із застосуванням БМП", - повідомив речник.

За його словами, на Маріупольському напрямку як і раніше, противник активно порушує режим тиші по всьому фронту. У Мар’їнці під ворожий вогонь потрапив житловий квартал. У Красногорівці, Чермалику та Павлополі сталися мінометні обстріли.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: