Вхiд на сайт
Авторизацiя

На ужгородському автовокзалі виявили хлопчика, що пішов з дому і не повернувся

На ужгородському автовокзалі виявили хлопчика, що пішов з дому і не повернувся
Школяра, який разом з друзями пішов з дому і не повернувся, поліцейські знайшли на Ужгородському автовокзалі. Діти вирішили поїхати у смт.Міжгір`я на дискотеку.

Ввечері, близько 22.30 год, до чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення неповнолітнього школяра. Батько дитини розповів правоохоронцям, що його син разом з друзями пішов гуляти на подвір`я і більше не повернувся.

Спочатку батьки намагались самотужки розшукати дитину, а коли зрозуміли, що марно – звернулись в поліцію.

Того ж вечора працівники поліції розшукали дитину. Неповнолітній мукачівець разом з подружкою вирішив поїхати у смт.Міжгір`я. Діти зібрали речі і електричкою доїхали до м.Ужгорода. Вже в обласному центрі їх розшукали правоохоронці і повернули додому.

З батьками працівники поліції провели роз`яснювальну роботу, а дитині наголосили на неприпустимості таких вчинків. 10-річного хлопчика здорового і неушкодженого повернули додому, передає відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: