Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті перевірять водіїв "маршруток"

На Закарпатті перевірять водіїв "маршруток"
Рейд проведуть інспектори Укртрансбезпеки та патрульні.

21.08.2017 інспектори управління Укртрансбезпеки Закарпатської області спільно з Патрульною поліцією Ужгорода та Мукачева проводять рейдову перевірку в Ужгородському та Мукачівському районах.

Мета заходу - унеможливити роботу нелегальних перевізників на автобусах, таксистів без ліцензій, а також водіїв, які здійснюють комерційні перевезення пасажирів на авто з іноземною реєстрацією, повідомили у відомстві.

На даний час складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164 частина 1 КУпАП: провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів без одержання ліцензії на провадження даного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону.

Дані адмінматеріали будуть передані на розгляд до суду.

Джерело: Голос Карпат


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: