Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті припинили діяльність підпільних заправних станцій з добовим оборотом у 150 тисяч гривень (ВІДЕО)

На Закарпатті припинили діяльність підпільних заправних станцій з добовим оборотом у 150 тисяч гривень (ВІДЕО)
Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції викрили осіб, які організували схему реалізації необлікованого скрапленого газу. Для цього вони відкрили підпільні заправні станції. Щоб збільшити прибуток від протиправної діяльності газові заправні станції розмістили у населених пунктах, де було відсутнє централізоване газопостачання.

Розміщувались заправні станції у віддалених селах Тячівського та Рахівського районів, де відсутнє централізоване газопостачання. Звісно ж, документи на такий вид діяльності та дозволи у підприємців були відсутні.

Крім того, заправні станції знаходились поруч з житловими будинками. У разі надзвичайної події наслідки були б жахливі. Проте правопорушників, які переслідували корисливі мотиви, це не дуже турбувало.

Населення заправляли не тільки свої автомобілі, але і газові балони. За попередніми даними, щодоби реалізовувалось від 5 тисяч до 8 тисяч літрів скрапленого газу. Діяльність газових АЗС приносила бізнесменам від 100 тисяч до 150 тисяч гривень прибутку.

18 серпня оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі Ужгородського відділу поліції за процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури провели обшуки за місцем знаходження ГАЗС.

Правоохоронці вилучили обладнання для реалізації та зберігання скрапленого газу, "чорнові" записи та 25 тисяч гривень від реалізації продукції, інформує Управління захисту економіки Закарпаття ДЗЕ НПУ.

На Закарпатті припинили діяльність підпільних заправних станцій з добовим оборотом у 150 тисяч гривень

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції викрили осіб, які організували схему реалізації не облікованого скрапленого газу. Для цього вони відкрили підпільні заправні станції. Щоб збільшити прибуток від протиправної діяльності газові заправні станції розмістили у населених пунктах, де було відсутнє централізоване газопостачання.

Розміщувались заправні станції у віддалених селах Тячівського та Рахівського районів, де відсутнє централізоване газопостачання Звісно ж документи на такий вид діяльності та дозволи у підприємців були відсутні. Крім того, заправні станції знаходились поруч з житловими будинками. У разі надзвичайної події наслідки були б жахливі. Проте правопорушників, які переслідували корисливі мотиви, це не дуже турбувало.

Населення заправляли не тільки свої автомобілі, але і газові балони. За попередніми даними щодоби реалізовувалось від 5 тисяч до 8 тисяч літрів скрапленого газу. Діяльність газових АЗС приносила бізнесменам від 100 тисяч до 150 тисяч гривень прибутку.

18 серпня оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі Ужгородського відділу поліції за процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури провели обшуки за місцем знаходження ГАЗС.

Правоохоронці вилучили обладнання для реалізації та зберігання скрапленого газу, "чорнові" записи та 25 тисяч гривень від реалізації продукції.

Національна поліція України МВС України Головне управління Національної поліції в Закарпатській області

#Закарпаття #газ #АЗС #обшук #збитки #МВС #МВД #ДЗЕ #департаментзахистуекономіки #захистекономіки #захист #економіка #НПУ #національнаполіція #поліція

Опубликовано Департамент захисту економіки Національної поліції України 19 августа 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: