Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція Закарпаття задокументувала 5 п’яних водіїв, одного – після ДТП

Співробітники поліції Закарпаття за минулу добу виявили 5 фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Такі факти фіксувалися в Мукачівському, Виноградівському та Берегівському районах.
За добу поліція Закарпаття задокументувала 5 п’яних водіїв, одного – після ДТП

В Берегові на вулиці Виноградній трапилася ДТП за участі ВАЗ-2107 та ВАЗ-2106. Водій останнього, який і був винуватцем аварії, втік із місця події. Поліція розшукала його за кілька годин. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та переконував, що випив вже після ДТП. Про це складено відповідний протокол. Поліція Берегівщини фіксувала ще два випадки водіння в нетверезому стані, обох водіїв зупинили між населеними пунктами Великі Береги та Нижні Ремети.
Крім цього, в смт. Вилок поліція Виноградівського району задокументувала факт водіння скутера без документів та номерних знаків, водій виявився п’яним. Поліція Мукачівщини зупинила мотоцикліста без шолому в селі Горонда, водій зізнався, що пив пиво.
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: