Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині жінка винесла з магазину алкоголю на 4 тисячі гривень

На Виноградівщині жінка винесла з магазину алкоголю на 4 тисячі гривень
51-літню жінку поліцейські затримали за крадіжку алкогольних напоїв на суму близько чотирьох тисяч гривень. За фактом відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Виноградівського відділення поліції надійшла заява власника магазину у смт.Вілок. Чоловік повідомив, що невідома особа з прилавку магазину викрала алкогольні напої на суму близько 4 тисяч гривень.

Переглянувши камери відеоспостереження, працівники поліції з`ясували, що жінка двічі викрадала з магазину алкоголь. Підозрювана 51-літня мешканка села Вишково Хустського району у вчиненому зізналась.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за част.2 ст.185 Кримінального кодексу України – Крадіжка. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: