Вхiд на сайт
Авторизацiя

Укрзалізниця піднімає ціни на вантажні перевезення

Укрзалізниця піднімає ціни на вантажні перевезення
Укрзалізниця планує провести індексацію тарифів на вантажоперевезення на 22,5% у жовтні 2017 року. Про це повідомила прес-служба компанії.

Укрзалізниця також нагадала, що у липні 2017 року Міністерство інфраструктури повернуло проект наказу про індексацію тарифів на перевезення вантажів, який компанія розраховувала отримати у червні 2017 року.

"У зв’язку з цим підприємство було вимушене зменшити дохідну та витратну частини фінансового плану, а також – план капітальних інвестицій та чистий прибуток на кінець 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Укрзалізниця в черговий раз доопрацювала проект консолідованого фінансового плану товариства на 2017 рік. В останній редакції документа планова індексація тарифів на 22,5% перенесена на жовтень 2017 року.

При цьому, індексація тарифів на перевезення пасажирів у межах України у 2017 році не передбачена, відзначили в компанії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: