Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Тячеві поліцейські виявили нетверезого водія, що робив небезпечні маневри на дорозі

У Тячеві поліцейські виявили нетверезого водія, що робив небезпечні маневри на дорозі
Житель села Велика Уголька Тячівського району був зупинений в Тячеві за керування автомобілем «ВАЗ-2105» у стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили його від керування

Учора ввечері на вулиці Тячева працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2105», який робив небезпечні маневри на дорозі. За кермом автомобіля перебував 21-річний житель села Велика Уголька Тячівського району.

Водій не пред’явив водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився.

Від керування його відсторонили, склавши в присутності двох свідків відповідні адмінпротоколи, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: