Вхiд на сайт
Авторизацiя

За п'яне водіння закарпатець заплатить понад 30 тисяч гривень

За п'яне водіння закарпатець заплатить понад 30 тисяч гривень
32-річний волівчанин вдруге був зупинений поліцейськими за керування авто на підпитку. Місцевий суд позбавив чоловіка водійських прав терміном на 2 роки та виписав штраф. Загалом чоловіку доведеться сплатити 30 400 гривень, повідомляють у поліції області.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння інспектор сектору реагування патрульної поліції Воловецького району склав на 32-річного водія, жителя села Верхні Ворота, адмінпротокол по 130 КУпАП.

Як розповідає інспектор, наступного дня цей же водій був знову виявлений за кермом будучи на підпитку. За це чоловіка було притягнуто до адмінвідповідальності вже за 2-ою частиною статті 130 КУпАП.

Поліція передала адмінматеріали до Воловецького районного суду, який прийняв рішення позбавити водія водійських прав керування транспортним засобом строком на 2 роки та стягення штрафу, разом сума 30 400 гривень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: