Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція Закарпаття виявила трьох нетверезих водіїв

За добу поліція Закарпаття виявила трьох нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Тячівському та Берегівському районах.

На автодорозі Мукачево-Берегово зранку працівники поліції зупинили автомобіль «Vоlkswagen Pоlo» іноземної реєстрації під керуванням жителя міста Берегово, який порушив під час руху вимогу дорожньої розмітки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,79 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, а машину передали тверезому водієві.

В селі Яноші Берегівського району удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-21063», який робив небезпечні маневри на дорозі. За кермом чужого автомобіля перебував житель села Мала Бігань, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився. Від керування його відсторонили, склавши в присутності двох свідків відповідний адмінпротокол.

У селі Вільхівці Тячівського району удосвіта сталася незначна ДТП: автомобіль «ВАЗ-2170» з’їхав у кювет. За кермом перебував нетверезий місцевий житель. Його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 1,2 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, повідомили у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: