Вхiд на сайт
Авторизацiя

Щоб приховати справжнє походження деревини, закарпатець підробив товарно-транспортну накладну

Щоб приховати справжнє походження деревини, закарпатець підробив товарно-транспортну накладну
За погодженням прокурора Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури слідчим слідчого відділу Перечинського відділення поліції повідомлено про підозру жителю Ужгородського району, фізичній особі-підприємцю, у підробленні офіційного документа та використання завідомо підробленого документа (ч. 1,4 ст. 358 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 12 липня 2017 року, у ромському поселенні с. Порошково, чоловік придбав у місцевого жителя паливні дрова породи «Бук» об’ємом 5 метрів кубічних з метою перевезення деревини в м. Ужгород.

Відтак, підприємець, з метою приховати дійсне походження деревини заповнив товарно-транспортну накладну, а внісши до неї неправдиві відомості у розділи: «пункт навантаження», «вантажовідправник», «вантажоодержувач», після чого завірив своїм підписом та відтиском печатки фізичної особи-підприємця.

У подальшому в Перечині, його автомобіль зупинили для перевірки працівники Перечинського ВП Ужгородського ВП ГУ НП в Закарпатській області, яким він надав для перевірки вищевказану підроблену товарно-транспортну накладну.

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження триває. У найближчий час прокурором до суду буде скеровано кримінальне провадження для розгляду по суті, передає прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: