Вхiд на сайт
Авторизацiя

Святе і грішне: на Закарпатті чоловік, повертаючись із церкви, викрав велосипед і поїхав додому

Святе і грішне: на Закарпатті чоловік, повертаючись із церкви, викрав велосипед і поїхав додому
На Іршавщині поліція оперативно розкрила крадіжку. Поліція розшукала викрадача велосипеду в селі Вільхівка, за фактом відкрито кримінальне провадження.

Із заявою про крадіжку до Іршавського відділення поліції звернулася мешканка села Вільхівка. Заявниця повідомила, що з її двору викрали велосипед.

В ході першочергових слідчих та розшукових заходів працівники іршавської поліції встановили особу крадія. Ним виявився 48-річний непрацюючий мешканець села Боржавське. Поліція з'ясувала, що чоловік повертаючись з церкви викрав з двору потерпілої велосипед, сів на нього і поїхав додому.

Крадену річ працівники поліції вилучили, після проведення товарознавчої експертизи його буде повернуто власниці.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: