Вхiд на сайт
Авторизацiя

У трансформатор на КПП "Лужанка" влучила блискавка

У трансформатор на КПП "Лужанка" влучила блискавка
Через це пункт пропуску якийсь час не працював.

Близько опівночі було знеструмлено кілька районів Берегова, а разом з ними і контрольно-пропускний пункт "Лужанка", що на кордоні з Угорщиною і прилягає до міста. Як розповідають наші читачі, електропостачання відновили тільки близько 5 ранку. Відтак, усі подорожуючі по обидва боки повинні були, або розвертатися і їхати на інший КПП, або чекати до ранку. Дехто навіть на нейтральній території, бо угорський пункт пропуску працював справно і спершу пропускав подорожуючих.

Водночас, дивно виглядає те, що на лінії державного кордону не забезпечене резервне живлення мережі. Відтак, не надто потужна природна стихії фактично заблокувала кордон. Наразі пункт пропуску працює в штатному режимі.

До слова, КПП "Лужанка" є одним з довгобудів на кордоні з ЄС, і коли його приведуть до ладу – ніхто офіційно не інформує.

Джерело: Мукачево.нет


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: