Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Укрзалізниця" попередила про можливі затримки в русі пасажирських потягів через спеку

"Укрзалізниця" попередила про можливі затримки в русі пасажирських потягів через спеку


ПАТ "Укрзалізниця" повідомила, що через спеку та застосування обмеження швидкості через перегрів колій можливі затримки пасажирських поїздів.

Зокрема з початку серпня було застосовано близько 350 таких обмежень, повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Також в компанії зазначили, що більшість вагонів не обладнані системами кондиціонування повітря. Зокрема цього літа пасажирів обслуговують 3100 пасажирських вагони, з яких системою кондиціювання повітря обладнано лише 38 % - це 1168 вагонів. При цьому в компанії наголосили, що майже в усіх плацкартних вагонах системи кондиціонування повітря не передбачені конструкційно.

"Існує об’єктива причина такої ситуації з пасажирським рухомим складом - невиконання статті 10 Закону України "Про залізничний транспорт". Згідно із цим Законом будівництво й реконструкція магістральних залізничних ліній, об'єктів мобілізаційного призначення, придбання залізничного рухомого складу для перевезень пасажирів у поїздах далекого слідування та місцевого сполучення має здійснюватися у встановленому порядку за рахунок коштів державного бюджету. За період незалежності України з держбюджету кошти на оновлення рухомого складу не виділялись", - зазначили в "Укразалізниці".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: