Вхiд на сайт
Авторизацiя

Берегівські поліцейські розшукали жінку, яка у знайомої вкрала велосипед (ФОТО)

Берегівські поліцейські розшукали жінку, яка у знайомої вкрала велосипед (ФОТО)Від 48-річної мешканки с.Дийда правоохоронці Берегівського відділу поліції вилучили чужий велосипед. Жінка викрала його у своєї знайомої. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження
Зранку до чергової частини Берегівського відділу поліції із заявою про крадіжку велосипеду звернулась 25-річна мешканка м.Берегово. Жінка повідомила, що з її подвір`я викрали велосипед.
Поліцейські встановили особу крадійки. Нею виявилась мешканка с.Дийда. Жінка вже раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. На цей раз вона разом з матір`ю потерпілої відпочивали у одній із кав`ярень міста, продовжили - вдома у заявниці. Коли подруга заснула, берегівчанка викрала чужий велотранспорт і поїхала.
За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Велосипед від підозрюваної вилучили і повернули власниці. Розслідування у справі триває.
Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: