Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Хустщини розслідують смертельне ДТП (ФОТО)

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася поблизу села Липча Хустського району, загинув 45-річний житель села Іза. За фактом відкрито кримінальне провадження
Поліцейські Хустщини розслідують смертельне ДТП (ФОТО)

Вчора, 11 серпня, близько 22:00, на гарячу лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про автомобільну аварію між селами Іза та Липча Хустського району.
Працівники слідчо-оперативної групи, яка виїхала на місце події, встановили, що 21-річний хустянин, рухаючись на автомобілі «Mercedes Vito», допустив наїзд на 45-річного мешканця села Іза, який раптово вибіг на дорогу. Чоловіка відкинуло на зустрічну смугу під колеса іншого «Mercedes Vito». Від отриманих травм 45-річний ізянин загинув на місці.
За результатами медекспертизи, водії обох автомобілів були тверезими. Авто поміщені на штраф майданчик Хустського відділу поліції.
За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обставини ДТП з’ясовують слідчі.
Поліцейські Хустщини розслідують смертельне ДТП (ФОТО)
Поліцейські Хустщини розслідують смертельне ДТП (ФОТО)

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: