Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зорепад Персеїд у серпні: як загадати бажання щоб воно здійснилося

Зірки, що падають, дають унікальну можливість звернутися до небес зі своїми сокровенними мріями та бажаннями.
Зорепад Персеїд у серпні: як загадати бажання щоб воно здійснилося

У серпні на українців чекає зоряний дощ – метеорний потік Персеїд, який щороку осяює небо. Період найбільшої активності потоку триває із 8 до 14 серпня, а пік припадає на ніч проти 13 серпня.

Для давніх людей зірки, що падають із неба – так само, як і затемнення та поява комет, – були зловісними знаками. Також вважалося, що ці зірки – це душі людей, які переходять у потойбіччя.

Будь-які астрономічні явища, особливо такі значущі, як зорепад, "прихиляють вухо" небес до землі, підвищуючи шанси ваших мрій та бажань на справдження. 

Розглянемо кілька правил та технік, яких треба дотримуватися, аби ваші зусилля не були даремними. 

1. Найпопулярніша, але й справді найголовніша порада: коли формулюєте бажання, не використовуйте частку "не", будуйте ствердні речення у теперішньому часі. Приміром, замість "не провалити іспити" треба загадувати "скласти іспити успішно".

2. Уявляйте і "нанизуйте" на ваше бажання подробиці. Чим більше деталей здійснення вашого бажання ви уявите, тим більше шансів, що воно справдиться. Створіть у свій голові своєрідний маршрут успіху, який ви потім втілите у життя.
3. Припиніть сумніватися у вашому бажанні: уявіть, що Всесвіт чує кожного із нас, і коли ви про себе кажете щось типу "ну, ні, це мені не потрібно", він наче відсовується від вас і виконує бажання іншого прохача. Саме такими думками ви показує те, що не так вже сильно ви хочете, щоб ваше бажання здійснилося. Тому не бійтеся мріяти.

4. Промовляйте ваші бажання вголос – так вони стають реальнішими: і для вас, і для Всесвіту.

5. Нині триває період ретроградного Урану, ретроградного Меркурія та "коридору" поміж двома затемненнями, тому важливою є тема жертвоприношення. Оберіть якийсь символ вашого бажання, наприклад, прикрасу, монету, а коли ваше бажання здійсниться, – залиште цей символ десь на природі, наприклад, біля дерева. Якщо ви загубите цю річ раніше, ніж справдиться ваше бажання, це означає, що Всесвіт прийняв вашу жертву. Якщо ж ваше бажання збулося, але не захочете віддавати обраний символ, – наслідки можуть не забаритися. Всесвіт не любить обману, і ваше бажання може обернутися проти вас.

6. Допоможіть своєму бажанню дістатися неба. Для цього необхідно записати своє бажання на папері, обрати стихію згідно зі своїм знаком зодіаку – воду, повітря, землю чи вогонь, – і діяти. Приміром, якщо за гороскопом ви Лев, ваша стихія – вогонь. Тоді вам треба спалити папірець із бажанням. Якщо ваша стихія вода, відповідно, втопити, якщо земля – закопати, якщо повітря – пустити за вітром.

7. Спробуйте озвучувати бажання, коли ваша підсвідомість ще не керуватиме вами – прокиньтеся вночі і в напівсні йдіть загадувати бажання та спостерігати за зорепадом.

Здійснення бажань та гарного вам зоряного дощу!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: