Вхiд на сайт
Авторизацiя

Tesla і Deepwater Wind реалізують найбільший у світі проект з вироблення і акумуляції вітрової енергії

Tesla і Deepwater Wind реалізують найбільший у світі проект з вироблення і акумуляції вітрової енергії
Компанія Tesla і розробник вітрової енергетики Deepwater Wind планують спільно реалізувати найбільший у світі проект, який об'єднає офшорну вітроелектростанцію з масштабним накопичуванням електроенергії.

Проект під назвою Revolution Wind Farm вироблятиме електроенергію приблизно в 12 милях від узбережжя в штаті Массачусетс, і зберігатиме її за допомогою акумуляторів, збудованих Теслою. Станція потужністю 144 МВт зможе живити близько 80 тисяч будинків. Якщо проект узгодять із місцевою владою, його запустять вже у 2023 році. Очікується, що станцію збудують поряд з іншою вітровою електростанцією «Південний вітер», яка обслуговуватиме Лонг-Айленд, штат Нью-Йорк.

Проект Revolution Wind – це частина більш масштабної програми штату Массачусетс з переходу на відновлювані джерела енергії. Таким чином, влада штату хоче знизити залежність від вугільних електростанцій. Також проект об’єднує дві нові галузі в Сполучених Штатах – офшорні вітроелектростанції та сховища електроенергії. Зараз акумулятори переважно використовуються лише для зберігання сонячної енергії, зокрема Tesla вперше має намір застосувати їх для накопичення і зберігання енергії вітру.

У Tesla не уточнили, які саме акумулятори будуть використовуватися в проекті. Зараз компанія виробляє Tesla PowerPack, яка складається з 16 модулів, висотою два метри і вагою три тонни. Модулі з'єднуються між собою і можуть зберігати сотні кіловат-годин електроенергії. У заяві Deepwater Wind йдеться, що сховище буде забезпечувати мережу електроенергією під час пікових навантажень, що зробить непотрібними «брудні» електростанції.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: