Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежа в мікрорайоні Шахта: вогнеборцям вдалось врятувати від вогню житловий будинок

Пожежа в мікрорайоні Шахта: вогнеборцям вдалось врятувати від вогню житловий будинок
10 серпня о 23:09 до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді, за адресою: м. Ужгород, мікрорайон Шахта. Сповістили про загорання за номером 101 місцеві мешканці.

На момент прибуття чергових відділень 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин горіла майже вся дерев’яна споруда, також існцвала ймовірність перекидання полум"я на поруч розташований житловий будинок. Бійці ДСНС локалізували пожежу о 00:01 та повністю ліквідували її о 00:43. Завдяки вправним діям вогнеборців вдалось запобігти розповсюдженню пожежі на житловий будинок. Загалом над ліквідацією працювало 8 рятувальників та дві одиниці техніки.

Як з'ясувалось, перед тим господар будівлі спалював сміття та різний мотлох, а після того як багаття догоріло зібрав золу та відніс у господарчу будвлю, для того, аби у подальшому використати її для добрив. Вочевидь, зола ще продовжувала тліти, тож вона і спричинила загорання у споруді.

Збитки та причина пожежі встановлюються. Травмованих і загиблих на пожежі не було, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: