Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді рятувальники попередили падіння дитини з балкона п’ятиповерхівки (ФОТО)

В Ужгороді рятувальники попередили падіння дитини з балкона п’ятиповерхівки (ФОТО)
10 серпня о 18:20 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення від поліцейських, що на балконі однієї з квартир, яка розташована на четвертому поверсі житлового будинку на вул. Плеханова в Ужгороді ходить малолітня дитина. Існує велика вірогідність, що вона може випасти з балкона.

Не гаючи часу, до місця виклику було відправлено чергове відділення вогнеборців та автодрабину 14-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники, котрі прибули за тривожним викликом, оцінили обстановку. Вхідні двері до квартири, де на балконі знаходився дворічний хлопчик, були замкнені зсередини.

А дістатися до дитини за допомогою автодрабини, заважали дерева, що ростуть на прибудинковій території. Тоді командир відділення рятувальників Йосип Моргентал прийняв рішення зайти в помешкання через суміжний балкон сусідньої квартири.

Поспілкувавшись з дитиною, рятувальник вмовив її відійти від балкона. Далі, за підтримки ще двох своїх колег Василя Туряниці та Івана Бобака, успішно дістався балкона та завів дитину всередину оселі. З’ясувалося, що там перебувала мати хлопчика. Правда, вона весь цей час спала і гадки не мала, що її дитина могла потрапити в небезпеку.

Рятувальники вкотре звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду дорослих! Слідкуйте за їх поведінкою та охороняйте їх від різного роду небезпек.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: