Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські рятувальники розповідають людям, як треба жити у безпеці

Закарпатські рятувальники розповідають людям, як треба жити у безпеці
Через спеку на Закарпатті та високий ризик виникнення пожеж рятувальники області проводять роз`яснювальні роботи з мешканцями.

Зараз, коли температурний стовбчик сягає 35-390 тепла загорання може виникнути навіть від маленької іскри, тож громадянам варто бути вкрай обережними у поводженні із вогнем.

Профілактичний захід, що має на меті упередити виникнення пожеж відбувся 10 серпня у селі Сойми.

Спершу учасники пожежно-профілактичного відпрацювання зібралися у приміщенні Соймівської сільської ради й провели оперативну нараду. Зокрема, рятувальники довели до відома присутнім пожежну статистику на території районі та надали кваліфіковані рекомендації, щодо недопущення пожеж як у побуті, так і під час відпочинку на природі.

Також присутні обговорили проблему оповіщення населення в разі виникнення надзвичайної ситуації та нагадали правила користування наявними первинними засобами пожежогасіння.

Після наради, розділившись на групи, вирушили навчати населення правилам безпеки життєдіяльності, особливу увагу при цьому приділяли соціально незахищеним верствам населення. Потім рятувальники обійшли всі місця масового перебування людей, автобусні зупинки, магазини та кафе. Користуючись нагодою, представники ДСНС завітали до сільської бібліотеки та фельдшерсько-акушерського пункту, які знаходяться на території села. Тут співробітники рятувальної служби нагадали працівникам правила пожежної безпеки. Під час роз'яснювальної роботи рятувальники роздавали листівки інформаційного характеру.

Про це повідомляють на сторінці У ДСНС у Фейсбуці.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: