Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники знову спіймали кількох нелегалів (ФОТО)

Закарпатські прикордонники знову спіймали кількох нелегалів (ФОТО)
Про появу невідомих осіб азіатської зовнішності правоохоронцям повідомив місцевий мешканець. Як з'ясувалось, чоловіки намагались незаконно потрапити до країни ЄС.

Двоє громадян Індії, які мали намір незаконно потрапити до країн Євросоюзу, затримали вчора у Чопі «зелені берети», повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Інформацію про спостереження поблизу держрубежу невідомих чоловіків азіатської зовнішності правоохоронцям надав місцевий мешканець. Отож, у вказаний район прикордонники негайно вислали групу реагування, яка невдовзі й затримала двох азіатів. Як потім пояснювали самі затримані, у прикордоння вони прибули з метою потрапити до однієї з країн Європи поза пунктами пропуску.

Наразі, правопорушників доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. У подальшому, їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Закарпатські прикордонники знову спіймали кількох нелегалів (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: