Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття анонсувала міжнародні змагання, аналогів яким ще не було (ВІДЕО)

Поліція Закарпаття анонсувала міжнародні змагання, аналогів яким ще не було (ВІДЕО)
Начальник поліції Закарпаття Роман Стефанишин та керівник кінологічного центру поліції Олександр Лазар на зустрічі з журналістами анонсували міжнародні кінологічні зманання, які пройдуть на території нашої області у вересні.

Сьогодні, 10 серпня, в ГУНП в Закарпатській області відбулася прес-конференція головного поліцейського Закарпаття Романа Стефанишина, його заступника Ярослава Лебовича та керівника кінологічного центру краю Олександра Лазаря. Зустріч з журналістами відбулася через дуже хорошу подію, яка запланована на 26-29 вересня – Перший міжнародний відкритий чемпіонат багатоборства кінологів, які прийматиме Закарпаття.

Роман Стефанишин нагадав, що минулого року Закарпаття прийняло у себе Перший чемпіонат Національної поліції України з багатоборства кінологів. Тоді в Мукачеві три дні змагалися 29 найкращих кінологів поліції, прикордонної та пенітенціарної служб зі всієї країни. Цього ж року наша область готова вже до міжнародних змагань, повідомив відділ комунікації поліції.

Читайте також: На Закарпатті пройшов перший чемпіонат Національної поліції України з багатоборства кінологів (ФОТО)

Керівник кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Олександр Лазар розповів, що в цьогорічних змаганнях братимуть участь команди Національної поліції України, Нацгвардії та команди прикордонної служби.

«Крім команд з України, на чемпіонаті будуть представники з Молдови, Білорусії, Польщі, Словаччини, Чехії, Румунії та Угорщини. З Чеської республіки приїде аж дві команди, одна представлятиме поліцію загалом, інша – Край Височина, який співпрацює із Закарпаттям за багатьма міжнародними програмами», – розповів Олександр Лазар.

Змагання пройдуть цього разу в Ужгородському районі в селі Кам’яниця за 10 км від обласного центру Закарпаття. Кращі команди України згодом сформують національну збірну, яка представлятиме правоохоронців-кінологів на подібних міжнародних змаганнях в інших країнах.

За правилами, від одного кінологічного центру буле по одному представнику з собакою. Від Закарпаття будуть кінологи з центрів в Ужгороді та Мукачеві і один представник від збірної з районів. Таким чином нашу область представлять три учасники.

«Закарпатський кінологічний центр вважається одним із найкращих в Україні. Життєдіяльність тварин в Ужгороді, Мукацеві, Міжгірському, Виноградівскому та Хустському районах забезпечується на високому рівні. Колектив кінологів ГУНП – хороший, і тому Закарпаття розраховує на високі результати», – наголосив Роман Стефанишин.

Начальник ГУНП в Закарпатській області також відзначив, що в області ведеться робота над тим, щоб поліцейські-кінологи були представлені у всіх районах нашого краю.

Поліція Закарпаття анонсувала міжнародні змагання, аналогів яким ще не було (ВІДЕО)




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: