Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді піротехніки ДСНС знищили артилерійський снаряд (ФОТО)

В Ужгороді піротехніки ДСНС знищили артилерійський снаряд (ФОТО)
9 серпня в Ужгороді, групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення в Ужгороді, на вулиці Другетів, було вилучено артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Як, з’ясувалося, боєприпас потрапив до обласного центру разом із глиною, яку привезли на дану територію для використання в будівництві.

Працівники ДСНС вилучили небезпечну знахідку та згодом, за допомогою методу контрольованого підриву її знищили на полігоні, що поблизу с. Оріховиця Ужгородського району.

Загалом, з початку 2017 року на території Закарпатської області виявлено та знищено 281 вибухонебезпечний предмет часів минулих війн.

Закарпатські рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів: у жодному разі не можна наближатися до підозрілого предмета, торкатися знахідок власноруч і дозволяти це робити іншим; про знайдені підозрілі предмети слід негайно повідомити в компетентні органи за номерами «101» або «102», або ж сповістити в орган місцевого самоврядування та огородити місце його виявлення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: