Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті поліція виявила 5 нетверезих водіїв (ФОТО)

За добу на Закарпатті поліція виявила 5 нетверезих водіїв (ФОТО)
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Тячівському, Хустському і Виноградівському районах

Працівники групи швидкого реагування учора зранку отримали інформацію про те, що в селі Кошелево Хустського району за кермом автомобіля «Меrсеdеs Sрrіntеr» перебуває нетверезий водій. Коли в село прибув патрульний наряд, то виявив даний автомобіль в кюветі – водій не впорався з керуванням і скоїв ДТП. На щастя, ніхто не постраждав, але винуватець автопригоди втік з місця події. Розшукати його допомогли місцеві жителі. Як з’ясувалося, за кермом автомобіля перебував 35-річний місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

Того ж дня в Хусті на дорозі не змогли розминутися два автомобілі – мікроавтобус «Меrсеdеs Viano» і джип «Rеnault Duster». Першим керував 61-річний хустянин, другим – 56-річний житель міста. Машини зупинилися просто посеред дороги, створюючи перешкоду для інших учасників дорожнього руху. Правоохоронці з’ясували, що обидва водії перебувають в стані алкогольного сп’яніння, їх доставили на медосвідчення в лікарню. У водія «Rеnault» драгер виявив 2,2 проміле алкоголю, в другого водія – 1,9 проміле. На обох правопорушників склали відповідні адмінпротоколи й вилучили водійські посвідчення. Від керування їх відсторонили.

У селищі Дубове Тячівського району наряд ГШР Дубівського відділення поліції зупинив автомобіль «ВАЗ-21099» під керуванням жителя с.Красна Тячівського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, зізнався, що вживав алкоголь, але від медосвідчення відмовився. Водійського посвідчення не пред’явив. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Виноградівські ГШР-івці зранку зупинили мопед без номерного знака, яким керував житель села Фертешолмаш. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: