Вхiд на сайт
Авторизацiя

У затриманого на хабарі начальника відділу митного поста вилучено паспорт громадянина іншої країни

У затриманого на хабарі начальника відділу митного поста  вилучено паспорт громадянина іншої країни
Прокуратура Закарпатської області, оголосила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України начальнику відділу митного поста «Вилок», затриманому вчора при отриманні чергової суми неправомірної вигоди - 400 доларів США.

Як ми інформували, посадовець вимагав від місцевого мешканця 1 тис дол неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному та неодноразовому переміщенні на митну територію України запчастин до транспортних засобів.

Під час проведення санкціонованих обшуків вдома у затриманого слідчі прокуратури та працівники УЗЕ в Закарпатській області НПУ вилучили паспорт громадянина іноземної держави на ім’я затриманого, та значні суми готівки.

Читайте також: Закарпатська поліція затримала митників на хабарі (ФОТО, ВІДЕО)

Крім того, правоохоронцями виявлено договори про наявність депозитних рахунків у митника та членів його сімї в іноземному та вітчизняному банках на загальну суму понад 700 тис Євро.

На даний час митників затриманий у порядку статті 208 КПК України. Прокуратура звернулась до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: