Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Фінляндії зникли 37 українців - ЗМІ

У Фінляндії зникли 37 українців - ЗМІ
Вони приїхали туди на сезонні роботи для збору ягід.

У Фінляндії пропали 37 українців і три громадянина Естонії, які приїхали збирати ягоди. Про це у вівторок, 8 серпня, повідомляє Yle. Як зазначається, 30 липня секретарю мисливського товариства міста Тууповаара Суло Сухонену надійшов дзвінок із проханням про розміщення людей, які приїхали на збір ягід. Українцям і естонцям були надані мисливський будинок і харчування.

Відомо, що спочатку група повинна була відправитися в місто Юка, однак ця поїздка з невідомих причин була скасована в останній момент. Через кілька днів Сухонен звернувся в правоохоронні органи з метою дізнатися, що з цими людьми робити далі.

8 серпня до будинку, в якому були розміщені 37 українців і три естонця, прибули співробітники поліції і сам Сухонен, однак всередині будівлі вони нікого не виявили. У розмові з Yle Сухонен зазначив, що бачив неподалік від будинку сліди транспортного засобу, імовірно, автобуса. Сухонен зробив спробу з'ясувати, на кого повинні були працювати ці люди, проте ніхто з підприємців, які займаються цим видом діяльності, нічого не знав про цю групу. Місцева поліція відмовилася пуститися на пошуки зниклих, оскільки не бачить мотиву злочину.

Джерело: УНІАН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: