Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття отримало понад 43 мільйони гривень на фінансування об’єктів ДФРР

Закарпаття отримало понад 43 мільйони гривень на фінансування об’єктів ДФРР
На Закарпаття надійшов другий транш на фінансування об’єктів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) – 43,5 мільйонів гривень.

– Ці кошти будуть розподілені на понад 40 об’єктів у різних районах області, – повідомляє Геннадій Москаль. – Серед них: розрахунок за модернізацію злітно-посадкової смуги в Міжнародному аеропорту «Ужгород», будівництво школи в с.Вишка (Великоберезнянський район), реконструкцію системи теплопостачання лікарні в с.Чікош (Берегівський район), реконструкцію котельні Іршавської райлікарні, капітальний ремонт водогону в с.Ільниця (Іршавський район), ремонт доріг у Тячівському та Рахівському районах тощо. На деяких із об’єктів роботи вже ведуться за рахунок співфінансування з місцевих бюджетів.

Для довідки: У липні Закарпаття отримало перший транш фінансування об’єктів ДФРР – 9.5 мільйонів гривень. Усього для області на 2017 рік із Держбюджету України передбачені понад 136 мільйонів гривень на будівництво, реконструкцію, ремонт об’єктів ДФРР.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: