Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці затримали розшукуваного злочинця

Закарпатські правоохоронці затримали розшукуваного злочинця
На вокзалі в Хусті правоохоронці затримали раніше судимого жителя Полтавської області, який скоїв крадіжку велосипеда на Виноградівщині.

Наряд групи реагування патрульної поліції під час відпрацювання вокзалу в Хусті виявив пізодрілого чоловіка. Правоохоронці перевірили особу та з’ясували, що це 49-річний уродженець Тячівського району, який проживає аж у Полтавській області. На Закарпатті чоловік розшукується поліцією Виноградівського району за скоєння крадіжок.

Підозрілого спочатку доставили в Хустський відділ поліції, а далі правоохоронці передали його виноградівським колегам для проведення слідчих дій.

Чоловік, якого розшукали в Хусті, підозрюється у злочині, передбаченому ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). Слідчі також перевіряють причетність фігуранта справи до скоєння інших крадіжок на території Закарпатської та Полтавської областей, повідомили у поліції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: