Вхiд на сайт
Авторизацiя

Місячне затемнення 7 серпня: що варто робити і чого варто остерігатися

Затемнення спонукатиме нас розпрощатися із моральними "чиряками" – і це справді варто зробити.
Місячне затемнення 7 серпня: що варто робити і чого варто остерігатися

7 серпня на землян очікує часткове місячне затемнення. Його зможуть побачити жителі Австралії, Африки, Азії, Європи та навіть Антарктиди. Це затемнення відкриває так званий коридор затемнення, адже вже 21 серпня відбудеться ще одне затемнення – затемнення Сонця, причому найдовше в історії США.

Що ж приховує у собі серпневе місячне затемнення, що варто робити і чого варто остерігатися?

Затемнення завжди викликали занепокоєння у землян. Для давніх людей це явище було загадкою, що зумовило появу безлічі міфів і легенд. Наприклад, давні хети пояснювали затемнення падінням світил із неба, а в'єти зустріччю небесних сестер Сонця і Місяця. Непоодинокі міфи і про чудовиськ або драконів, які ковтають світила. До того ж затемнення вважалось провісником біди, тому затемнень боялись.

Дотепер затемнення викликають у людей відчуття тривоги та занепокоєння. Та й справді списувати з рахунків вплив Сонця та Місяця не варто. До того ж місячні затемнення традиційно припадають на повню, підсилюючи і так значний її вплив на людей. І пам'ятайте, що затемнення справляє свою магічну дію ще й за три дні до та за три дні після нього.

Традиційно сонячні затемнення – період загадування бажань, а ось місячні затемнення – це час для "відрізання" зайвого. Тому варто попрацювати із космічними енергіями.

Місячне затемнення наче підсвітить те, що потрібно відпустити. У кожного із нас є певні моральні "чиряки", які ми самі не наважуємося "видушити". Місячне затемнення ніби казатиме: "Агов, час прийшов, буде боляче, але це треба зробити!". Тому спробуйте піддатися волі космосу і попрощатися із тягарями минулого. Не виключено, що за кілька днів до затемнення ви втратите друзів чи близьких вам людей. Однак не варто тужити за ними – значить, так має бути. Не сумуйте за ними, не нав'язуйте цим людям свого спілкування, незабаром всесвіт подарує вам нових людей і нові зв'язки.

Також час місячного затемнення – період, коли приховане може вийти на поверхню. Ви можете дістати підтвердження тому, про що здогадувалися, але у що не хотіли вірити. Тому асоціація із "чиряками" тут є найкращою. Жертви просто необхідні, щоб сміливо рухатися далі. Минуле має піти із місячною енергією.

Спробуйте поставитися до місячного затемнення 7 серпня як до власного лабіринту царя Міноса: досить ходити у темряві, ніжно пестити свої страхи та комплекси – прийшов час зазирнути їм у вічі і вбити власного Мінотавра. Годі перебувати у темряві, виходьте на світло, адже ваші страхи – це лише ілюзія, подолати згубний вплив якої можна саме під час місячного затемнення.

Як, власне, пережити сам день місячного затемнення? Передовсім не варто планувати чимало справ, нехай все відбувається так, як має бути. Під час періоду затемнення може з'явитися відчуття, що енергія довкола вас щільна і тисне. Тому потрібно у день затемнення просто взяти вихідний для себе від буденних справ: перемкніть свій розум на те, що вам подобається.

Традиційні поради для періоду затемнення також включають контрастний душ, який змиє не лише бруд із вашого тіла, але й очистить ваші думки, допомігши залишити в минулому те, що варто там залишити. Місячне затемнення 7 серпня – це час для відпочинку після битви із внутрішніми демонами, над якими ви обов'язково здобудете перемогу.

Гарного вам місячного затемнення!

Пам'ятайте, що важливими будуть три доби до і після затемнення.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: