Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті зникла десятикласниця (ФОТО)

Допоможіть знайти: на Закарпатті зникла десятикласниця (ФОТО)
Співробітники ювенальної поліції Закарпаття та працівники Рахівського відділення розшукують десятикласницю, яка зникла 22 липня.

У середу, 2 серпня, в чергову частину Рахівського відділення поліції надійшла заява від представника Водяницької сільської ради Рахівського району про зникнення неповнолітньої. Посадовець повідомив, що до нього звернулась жителька села Водиця та розповіла, що 22 липня зникла її 15-річна донька. Десятикласниця пішла з дому в невідомому напрямку та не повернулась.

Поліція розшукує дівчину та закликає всіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти повернути додому неповнолітню, звертатися за тел. 102 або безпосередньо в Рахівське відділення поліції. Прикмети зниклої: на зріст 170-175 см, волосся коротке, худорлявої тілобудови, очі голубі.

Допоможіть знайти: на Закарпатті зникла десятикласниця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: