Вхiд на сайт
Авторизацiя

Незаконний бізнес: ужгородець намагався продати на ринку набої (ФОТО)

Незаконний бізнес: ужгородець намагався продати на ринку набої (ФОТО)
Про підозрілого торговця, який пропонує придбати патрони, до поліції заявила його знайома. Правоохоронці розшукали продавця. За даним фактом триває слідство

Ужгородські правоохоронці вилучили у місцевого мешканця набої, калібру 5,45. З повідомленням про те, що знайомий їй на вигляд чоловік продає на ринку набої, до поліції звернулася ужгородка.

Дільничні офіцери, що зреагували на інформацію заявниці і справді розшукали на торговій точці чоловіка з забороненим товаром. Правоохоронці встановили особу кримінального продавця. Ним виявився 54-річний ужгородець, котрий раніше притягався до відповідальності за крадіжку.

Побачивши поліцію, чоловік добровільно видав поліетиленовий пакет з 18 набоями.

Слідчо-оперативна група вилучила заборонені патрони і направила їх на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: