Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті шахрай виманив дорогий смартфон у туриста зі Львова

На Закарпатті шахрай виманив дорогий смартфон у туриста зі Львова
Правоохоронці карного розшуку Тячівського відділу поліції встановили особу шахрая, який у туриста зі Львова виманив смартфон, вартістю близько 5 тисяч гривень. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

До відділу поліції із заявою про зникнення мобільного телефону звернувся 24-річний мешканець Львова. Хлопець повідомив, що після відпочинку у нічному клубі, місцевий мешканець звернувся з проханням передзвонити з його мобільного. Проте за кілька хвилин після розмови чоловік зник і смартфон не повернув.

Поліцейські розшукали підозрюваного у шахрайстві. Ним виявися мешканець смт. Солотвино Тячівського району. 20-річний юнак раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зараз за фактом факт шахрайства відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.190 Кримінального кодексу України. Покарання підозрюваному визначить суд, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: