Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берегові намагалися вкрасти дорожній знак (ФОТО)

У Берегові намагалися вкрасти дорожній знак (ФОТО)
Поліцейські групи швидкого реагування затримали чоловіка, коли той ніс у руках один із вкрадених дорожніх знаків. Наразі речові докази вилучено, за даним фактом поліцією розпочато слідство.

Серед ночі у місті Берегові працівники поліції групи швидкого реагування помітили підозрілого чоловіка, який ніс у руках дорожній знак 2.1 «Дати дорогу». На місці події поліцейські встановили, що чоловік викрав його з однієї з вулиць міста. Поліція з'ясувала, що берегівчанин викрав ще один дорожній знак – 2.2 «Стоп».

Поліція вилучила їх, в ході слідства правоохоронці встановили, що один із знаків належить міській раді, а інший службі автомобільних доріг. Разом вартість викраденого держмайна становить майже дві тисячі гривень.

За вказаними фактами працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу Украіни. За скоєне особі загрожує покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Берегові намагалися вкрасти дорожній знак (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: