Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські полісмени затримали грабіжника

Ужгородські полісмени затримали грабіжника
Працівники поліції розшукали чоловіка, який пограбував ужгородця, відібравши в нього велосипед. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Поліцейські розкрили грабіж, скоєний на площі Кирила та Мефодія в Ужгороді. Потерпілий — 44-річний місцевий мешканець — розповів, що ввечері на площі до нього підійшов незнайомець та відібрав велосипед. Крім того, грабіжник наніс чоловіку тілесні ушкодження.

Працівники поліції провели розслідування та затримали підозрюваного в злочині. Ним виявився 55-річний ужгородець, раніше судимий за крадіжку.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). На даний час поліцейські отримують доказові свідчення. Досудове розслідування триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: